Re:member Flex förbättras genom stora rabatter

2018-02-27 av

I mars 2018 kommer Re:member att göra ett flertal ändringar gällande deras kreditkort. Framförallt sker positiva förändringar på Re:member Flex. Redan idag ges tillgång till Remember Rewards och i mars ingår även reseförsäkring i kortet.

För de som har Re:member Flex idag kommer ett par förändringar att ske i mars. För det första kommer reseförsäkring gratis följa med kortet. För det andra kommer det inte längre gå att teckna tilläggsförsäkringar. Istället erbjuds ett Trygghetspaket som innebär tre köpförsäkringar för 129kr/år

Den största, och bästa, förändringen med Re:member Flex är däremot att kortet fått ett rabattprogram. Det lanserades i början av 2018 och gäller redan för alla med detta kort. Det fungerar på följande sätt:

Re:member har slutit samarbetsavtal med över 250 olika butiker online. Hos dessa kan man få allt från någon enstaka procent rabatt upp till 25 procent på varje köp. Med så många anslutna butiker är det lätt att få rabatt på de allra flesta onlineköpen. Detta inte minst för de som främst handlar på större och etablerade kedjor så som Åhlens, Hotels.com, CDON, Byggmax m.m.

Så är ges rabatten

  1. Teckna ett Re:member Flex – om du inte har det redan. Kortet har ingen årsavgift.
  2. Gå till Remember.se – klicka på ”Reward”
  3. Logga in.

Inloggning sker genom att man anger postnummer, födelsenummer och sista fyra sifforna på sitt Flex-kort.

  1. Se rabatt och välj butik

Alla butiker presenteras med hur stor rabatt som går att få. Några exempel är 10% hos Cervera, 8% hos Confident Living och 4% hos Bagaren och Kocken. Det finns butiker inom de flesta branscher så som Inredning & Design, Barn & Baby, Flyg, Hyrbil m.m.

För att få del av rabatten klickar man på butikens länk och kommer därmed direkt till butiken där köpet kan genomföras.

  1. Få Reward-rabatt på fakturan

Sista steget är att betala varan med Flex-kreditkort. När köpet genomförs kommer inte E-butiken ge någon rabatt. På kvittot kommer det även att stå ordinariepris. Men när kreditkortsfakturan sedan kommer går det att se rabatten på den. Det är även möjligt att logga in på ”Mina Sidor” några dagar efter att köpet genomförts för att se rabatten.

För personer som ofta handlar på internet finns alltså en ganska stor summa att spara på att köpa via Re:member Reward. Någon övre gräns för hur stor rabatt som går att få per månad eller år finns heller inte.